Sunday, June 9, 2013

♥ BEDAK SEJUK TATE by D.E.A ♥



Now nak perkenalkan produk terbaru BEDAK SEJUK TATE DEA ( DANISH EMPIRE ASSOCIATION).. Rahsia kulit cantik & gebu Nora Danish & Family..Nora Danish satu family da guna bedak ni dan jadikan amalam..spt yg semua maklum mak nora danish ni kan orang Myanmar so Originated from Myanmar. Fungsi Tate ni mcm bedak sejuk..

Kalau nak pakai mcm bedak sejuk, paste tu sikit letak dlm piring campur dgn air, sapu kat muka..bila dah kering, gosok2 pastu lps 10minit baru bilas dgn air..kalau nak pakai mcm foundation, sapu jek kat muka, pastu bole pakai make up..nak buat scrub pun bole..gosok2 kat badan, bole jugak ilangkan gatal2..

Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh org2 Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.

Di Malaysia, TANAKA tidak begitu meluas penggunaan nya namun antara produk yang berasaskan tanaka adalah Bio Essence.

D.E.A (Danish Empire Associates) iaitu syarikat milik keluarga pelakon terkenal, NOra Danosh telah memasarkan produk bedak tanaka ini. Malah,Nora sendiri menggunakannya.. :)




ANTARA KEBAIKAN MENGGUNAKAN TATE:-
  • - Kecutkan jerawat
  • - Haluskan kulit
  • - Cerahkan kulit
  • - Hilangkan jeragat
  • - Lembutkan kulit
  • - Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
  • - Pelindung cahaya matahari
  • - Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
  • - Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.

Produk semulajadi yang terbaik di pasaran 

FAST SELLING PRODUCT..!!! Cepat order sekaranggg!!
!



HARGA: RM 30 + FREE POSTAGE
( Murah kan? 1 bekas ni boleh tahan 1-2 bulan )

"Fashion is what you buy, Styles is what you do with it"
                                 

2 comments:

Thank you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...